Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ναύπλιο!!!


 
























8 σχόλια:

  1. Αγγελίνα, μες το όνειρο αποτυπώνονται οι στιγμές σου και οι φωτοσκιάσεις δίνουν την απαραίτητη γοητευτική ατμόσφαιρα..
    Μες το παραμύθι..
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Κική,
    Η πόλη αυτή σε μαγεύει πραγματικά και απολαμβάνεις τα πάντα ξέγνοιαστα και γαλήνια.Οι περιηγήσεις στα στενά σοκάκια σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι οτι η ομορφιά,παντός είδους,κρύβεται στα πιο απλά πράγματα!!!!!!!!!!!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένη μου φιλενάδα Αναϊς,
    Όπως ακριβώς το είπες:ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ήταν οι στιγμές!!!!!!Κρίμα που τα όμορφα ταξίδια δεν διαρκούν πολύ!!!Καλύτερα,όμως,για να μην εξανεμίζεται και η ευωδιά που αφήνουν στην θύμηση μας!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΌΜΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκία μου Αγγελίνα, πόσο όμορφα μας ταξίδευσες στο υπέροχο Ναύπλιο. 'Οσες φορές και να το επισκεφτείς πάντα σε μαγεύει.Πολύ ρομαντικό μέρος. Εάν το περιδιάβηκες με την κατάληλη παρέα και αναντεψατε το ηλιοβασίλεμα από πάνω από το κάστρο τότε..........τον ζηλεύω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέ μου dadulo,
    Η πανέμορφη θέα που σου προσφέρουν τα ψηλά,ερειπωμένα κάστρα και τα ηλιοβασιλέματα πρέπει να εκτιμούνται και να βιώνονται έντονα με παρέα ή...δίχως!!!Το συναίσθημα ποτέ δεν μένει το ίδιο!!!
    Ένα ηλιόλουστο απόγευμα σου προσφέρω παρόλο που ο καιρός είναι βροχερός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσες φορές βρέθηκα στο Ναύπλιο υπήρξαν στιγμές που ενιωθα σαν να ειμαι στην Πρέβεζα...Τόσο ομορφη ειναι τελικα η μικρή μας πολη ή απλα για μια ακομη φορα με ειχε πιασει η γλυκια νοσταλγια της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ ace,
    Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την επίσκεψη σου.
    Η μικρή μας πόλη έχει όμορφες μεριές που δεν τις εκτιμούμε καθώς μας είναι δεδομένες!!!!!!Τις περισσότερες φορές η απουσία ενδυναμώνει την νοσταλγία μας για το μέρος μας...και ιδιαίτερα καθώς μεγαλώνουμε...
    Να περάσεις όμορφα αυτή την Κυριακή με πολλές βόλτες...και υπέροχες φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή