Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Αδελφική αγάπη...

Ξέρω ότι άργησα......πολύ......
Δεν θα μου θυμώσεις,όμως,γιατί αυτά που σε εκνευρίζουν είναι και αυτά που αγαπάς σε μένα.Και εγώ αυτά που σε διαφοροποιούν από μένα, αγαπώ και εκτιμώ σε σένα.
Πώς πέρασαν τα χρόνια,ούτε που το κατάλαβα!!!Το μικρό κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια ,που του κρατούσα σφιχτά το χέρι και ένιωθα ότι το προστάτευα,έχει μετατραπεί σε μία όμορφη γυναίκα που κρατάει το δικό μου χέρι ακόμα......και εγώ σφίγγω πιο πολύ το δικό της.......Και εξακολουθούμε να περνάμε μαζί τις χαρές,τις λύπες,τους έρωτες που έρχονται ή φεύγουν.........Και είμαστε η μία δίπλα στην άλλη......ΕΓΩ για ΣΕΝΑ και ΕΣΥ για ΜΕΝΑ......................ΠΑΝΤΑ!!!
Και πάλι την ίδια,όπως κάθε χρόνο, δροσερή μέρα του Απρίλη σήκωσα το ποτήρι με τους φίλους μου για να σου ευχηθώ τα καλύτερα  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ από καρδιάς..........


και να απολαύσουμε, για ακόμα μία φορά ,την αγαπημένη σου τούρτα κάστανο!!!

 
Και να μην ξεχάσω να σου πω,αυτό που δεν  σου λέω συχνά με λόγια αλλά στο δείχνω:
ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΗ!!!

2 σχόλια:

  1. Αγγελίνα μου σας εύχομαι να είστε πάντα αγαπημένες,χαρούμενες και χαμογελαστές!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου,
    Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!Από τα πιο ακριβά "κοσμήματα" της ζωής μου είναι......και από τα πιο πολύτιμα.........και από τα πιο σπάνια.........και......πολλά ακόμα που δεν χωρούν σε κανένα χαρτί..........ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή