Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Αιπίερε

Στέκει 'Ερημο........Άδειο........Απάτητο........Μόνο........εδώ και καιρό.
Χορτάρια αγριέψανε τριγύρω,αράχνες φτιάξαν ιστούς κλείνοντας όλες  τις γωνιές.
Κάτι ξένοι διαβαίνουν βιαστικά,ούτε μία ματιά δεν ρίχνουν πια πάνω του.
Κανείς δεν θα μάθει τίποτε........ΠΟΤΕ....... αφανέρωτα μυστικά........σιγή ασάλευτη........
Είναι έτοιμο να καταρρεύσει........δεν αντέχει........παγωνιά...φόβος...κενό...
ΑΠΟΨΕ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΕΛΙΚΑ..........μαζέψτε τα ερείπια..........ΑΡΓΑ........

13 σχόλια:

  1. Έλα μια βόλτα νυκτερινή να παραλάβεις το βραβείο σου:http://anemondixtia.blogspot.com/2010/04/blog-post_13.html
    ή έστω πρωινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιπίερε ή ερείπια, το καθένα με τη δική του ιστορία χαραγμένη πάνω του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκιά μου Αναϊς,
    Μάλλον η αποψινή βραδιά μου έκρυβε πολλές εκπλήξεις:Μου απονέμονται από αγαπημένους φίλους υπέροχα βραβεία και λόγια!!!Τι να πω;;;Ευχαριστώ...ολόψυχα...
    Αύριο θα περάσω να το παραλάβω,όμως,γιατί δεν τελείωσα ακόμα με τα γραπτά των μαθητών μου...Άσε που θέλω να δοκιμάσω και εκείνα τα μικρά μάφινς σου...Πολλά πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή μου Κική,
    Όλα χαράσσονται κάπου τελικά:οι αναμνήσεις στο μυαλό,ο πόνος στην καρδιά,η αγάπη στην ψυχή,τα σημάδια στο σώμα,η ιστορία πάνω σε ερείπια.Κι όλα γκρεμίζονται και χτίζονται ξανά......όπου τέλος και μία αρχή...κι όπου μία αρχή και ένα τέλος...όπως και η ζωή μας...
    Σε καληνυχτίζω και κλείσε,σε παρακαλώ,την πόρτα της κουζίνας σου γιατί αυτά τα κρητικά καλιτσούνια σου μου έσπασαν την μύτη!!!Άντε τώρα να δουλέψεις με τέτοιες μοσχοβολιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένη μου Αγγελίνα με αφόπλισες με τούτη την ανάρτηση, έκανες την σκιαγραφία της ψυχής μου. Αυτό το ερείπιο είμαι εγώ. Να έχεις μια υπέροχη μέρα γεμάτη χαμόγελα μπάς και χαμογελάσει και το δικό μου χειλάκι κάποια στιγμή και βγεί από το έρημο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τότε που μοιάζει οτι θα καταρρεύσει, τότε ακριβώς μπορεί να είναι η στιγμή που θα πάρει ζωή.
    Αν πεθάνει ο σπόρος, τότε η άνοιξη θα βλαστήσει μέσα του..
    Όλα μπορούν ν ανατραπούν και ν αντηχήσουν γέλια γλυκιά μου Αγγελίνα.
    Εσύ γεννήθηκες για να χαμογελάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ μου dadulo,
    Αυτά τα ερείπια μπορεί να ανήκουν όντως σε Εσένα...σε Εμένα...σε Εκείνη...σε Εκείνον...σε Εμάς...σε Αυτούς...σε Όλους που "Είμαστε ακόμα ζωντανοί...".
    Α,και μην το ξεχάσω:απόψε παρακολούθησα μια υπέροχη θεατρική παράσταση,την "Φθινοπωρινή Ιστορία" με τους Γιώργο Μιχαλακόπουλο και την Κατερίνα Μαραγκού.Με ενθουσίασε τόσο και σου συστήνω να πας να την δεις,αν τύχει.Έχω την εντύπωση ότι στον ήρωα θα δεις κάποια "κομμάτια" από dadulo.Προσωπικά μου φάνηκε σαν να σε έβλεπα στη θέση του πρωταγωνιστή!!!Τα δε νοήματα και συναισθήματα απερίγραπτα!!!
    Σε καληνυχτίζω απόψε με μια υπέροχη διάθεση και μια νότα αισιοδοξίας που μου άφησε η παράσταση!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλεναδίτσα μου Αναϊς,
    Επιτέλους μαζεύτηκα στο σπιτάκι μου από το πρωί!!!!!!Απόψε έχω να χαρίσω πολλά χαμόγελα και ηχηρά γέλια!!!
    Αυτή την ανατροπή την αναμένω......αλλά μέχρι να έρθει "ξεκαθαρίζω" τι θα κουβαλήσω μαζί μου από τα ερείπια που θα μου χρειαστεί ως θεμέλιο στη "νέα οικοδομή" μου!!!
    Πολλά φιλάκια,καλή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγελίνα μου πολύ θα ήθελα να έβλεπα αυτό το θεατρικό όπως μου το περιέγραψες αλλά εγώ δεν βρίσκομαι στην Πρέβεζα. Αν το προλάβω και έρθει στον τόπο που βρίσκομαι τούτες τις μέρες σου υπόσχομαι ότι θα πάω να το δώ.να έχεις ένα υπέροχο γλυκό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλέ μου dadulo,
    Σε καλημερίζω και εύχομαι να είσαι καλά.Το έργο που σου είπα δεν το είδα στην Πρέβεζα,που αποτελεί τον τόπο καταγωγής μου(εν μέρει),όχι,όμως,τον τωρινό τόπο διαμονής μου.Από ότι,όμως,καταλαβαίνω(μπορεί και λαθεμένα)και εσένα η δουλειά σου σχετίζεται με μετακινήσεις και ταξίδια(;).
    Πάντως αν τύχει,μην την χάσεις αυτή την παράσταση!!!
    Να περνάς καλά και τα λέμε πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγγελίνα καλησπέρα. Βλέπω με χαρά ότι το χαμόγελό σου έχει δημιουργήσει πολύ ενδιαφέρον. Χαίρομαι πραγματικά που η καλή μου φίλη μέσα σε λίγο διάστημα μπόρεσε να έχει τόσες όμορφες αναμνήσεις. Τι να σχολιάσω πρώτο και τι ύστερο;Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. διορθώνω την λέξη αναμνήσεις με την σωστή αναρτήσεις. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλέ μου ANIMUS,
    Καλώς όρισες!!!Χαίρομαι πολύ με αυτή σου την επίσκεψη μετά από τόσο καιρό απουσίας!!!Δεν θα σε μαλώσω,δεν μου πάει και η ψυχή μου άλλωστε,που εξαφανίστηκες γιατί ξέρω ότι είχες φόρτο εργασίας!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου.Προσπαθώ να κάνω ό,τι θεωρώ καλύτερο και με εκφράζει ανάλογα με την διάθεση μου.Να σχολιάσεις ό,τι θες εσύ,αυτά που σου αρέσουν ή όχι.Δεν χρειάζεται να σου πω ότι ακούω προσεκτικά όσα με συμβουλεύεις και μου λες.Η γνώμη σου μετράει για μένα.
    Σε καληνυχτίζω και πάλι σε χιλιοευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή