Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ανοιξιάτικος...χειμώνας

Ήρθε η Άνοιξη...Ήρθε...Ήρθε...Όλα καταμαρτυρούν την παρουσία της παντού.Ήρθε γεμάτη δώρα για όλους:χάρισε το διαφορετικό,κάθε φορά,λουλουδάτο φόρεμα στην φύση,χάρισε πάλι το γάργαρο τραγούδι στα παγωμένα ως τώρα νερά των ποταμών,χάρισε το ήρεμο άγγιμα της στην θάλασσα,χάρισε μόνιμα πια τον καταγάλανο ουρανό στα πουλιά και στις πολύχρωμες πεταλούδες,χάρισε ποικίλες  ευωδιές  ανθέων στον αγέρα που κόπασε εντελώς,χάρισε τα χαμόγελα στα σκυθρωπά μέχρι πρότινος πρόσωπα,χάρισε...χάρισε...χάρισε...
Για σένα μόνο φύλαξε κάτι ξεχωριστό......ένα παλτό.Το πήρες,το φόρεσες και το κούμπωσες ως επάνω.Έγινε ένα με το πετσί σου και είναι τόσο βαρύ που τίποτα δεν μπορεί να εισχωρήσει μέσα απ' αυτό.Ούτε ο ήλιος,ούτε το φως,ούτε η ζέστη ,ούτε η ίδια η άνοιξη..........Ανοιξιάτικος χειμώνας......Απρόσμενος  επισκέπτης......Απρόσμενο δώρο......Ήρθε......
Άμοιρη Ψυχή,αυτός ο ανοιξιάτικος χειμώνας δεν φαίνεται να έχει ημερομηνία λήξης......Δεν δύνασαι να σηκωθείς......ΑΜΕΣΩΣ...ΤΩΡΑ...ΜΕΤΑ(;) 

8 σχόλια:

  1. Καλή μου Αγγελίνα, μπορεί να μην ζούμε και να βιώνουμε την Άνοιξη όπως θα θέλαμε αλλά ούτε η χιονισμένη βαρυχειμωνιά πάει στην καρδία ενός ζεστού χαμόγελου. Μην μου παγώνεις την καρδιά, εσύ με ζέστανες και με ζεσταίνεις με τα ζεστά χαμογελά σου.Σου εύχομαι μιά Ανοιξιάτικη ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου JK O SKROYTZAKOS,
    Καλωσόρισες στην μικρή αλλά φιλόξενη παρέα μας!!!Ευχαριστώ ολόψυχα για τις ευχές σου και ανταποδίδω!!!Ό,τι καλύτερο επιθυμείς να πραγματοποιηθεί!!!Να είσαι καλά!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μου dadulo,
    Πώς είσαι;Εύχομαι καθημερινά το καλύτερο για σένα!!!Διάβασα και ξαναδιάβασα το γλυκύτατο μήνυμα σου και αν σε ευχαριστήσω ακόμα μία φορά για ό,τι όμορφο μου γράφεις θα θεωρηθώ πολύ κοινότυπη.
    Στεναχωριέμαι που η δική μου "κακή διάθεση"(αποκάλεσε την κυκλοθυμική,αν θες)επηρεάζει και την δική σου διάθεση.Ίσως φταίει η υπερβολικά(για τις μέρες μας)ευαίσθητη οπτική μου για πράγματα και πρόσωπα!!!
    Δεν θέλω με τίποτα να "παγώσει" η καρδιά σου και να σταματήσεις να μου χαμογελάς.Εγώ δεν πρόκεται να σταματήσω τα αληθινά ζεστά χαμόγελα έστω και αν η "πρόσκαιρη βαρυχειμωνιά"(θέλω να ελπίζω)τα έχει παραγκωνίσει.
    Να έχεις ένα ανοιξιάτικο απόγευμα με καλή διάθεση!!!
    Θέλω να είσαι καλά και το εννοώ!!!θα τα πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγγελίνα καλή μου φίλη εσύ εκπέμπεις πάντα την άνοιξη. Χαίρε και εφραίνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άνοιξη!!!!!!!!!! Σου εύχομαι να την απολαύσεις όσο καλύτερα γίνεται. Να έχεις μια υπέροχη ανοιξιάτικη νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ μου ANIMUS,
    Πάντα με τα γλυκά σου λόγια για μένα!!!Αν εγώ εκπέμπω την άνοιξη,εσένα είναι ριζωμένη μέσα στην καρδιά σου με την βοήθεια που προσφέρεις και χαρίζεις απλόχερα σε όλους!!!
    Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ μου dadulo,
    Όσο εσύ θα βροντοφωνάζεις τον ερχομό της άνοιξης,τόσο εγώ θα αρχίσω να το πιστεύω!!!
    Γλυκούς χαιρετισμούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή