Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Περιδιαβαίνοντας ..μοναχικά!!!

7 σχόλια:

  1. Καλή μου Αγγελίνα μπορεί να περιδιαβαίνουμε μοναχικά αλά η καρδία μας ας είναι γεμάτη από τις αναμνήσεις του χθές που μπορεί να εξανεμίσθηκαν οι διαπροσωπικές σχέσεις και μετράμε με νοσταλγία τι δεν κάναμε που θα μπορούσαμε να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου dadulo,
    Ελπίζω να είσαι καλά και να πέρασες την μέρα σου ξεκούραστα και δίχως άγχος(όσο μπορεί αυτό να επιτευχθεί).
    Η διαδρομή της ζωής μας είναι αρκετές φορές(συνειδητά ή ασυνείδητα)μοναχική.Όσο και αν αυτό μας τρομάζει,έχω την αίσθηση ότι πάντα αποκομίζουμε κάτι.Παλεύουμε να μάθουμε τον εαυτό μας έτσι άλλοτε νευριάζουμε μ' αυτόν,άλλοτε τον αγαπάμε και άλλοτε δεν μπορούμε με τίποτα να τον ανεκτούμε!!!Ποτέ δεν ησυχάζουμε και ανάλογα προχωράμε με ό,τι μαθαίνουμε ή μένουμε στάσιμοι.
    Καλές οι αναμνήσεις και το "προσκολλήμενο" πάνω μας παρελθόν μας αλλά δεν μπορούν να επανέλθουν στην ζωή μας,ούτε να διορθώσουν τα λάθη μας.Θα πρέπει να φροντίζουμε ώστε το "τότε" να αποτελέσει γερή και σωστή βάση για το "σήμερα" μας!!!Να κοιτάμε τι τώρα μπορεί να γίνει και να μην πισωγυρίζουμε ασκόπως!!!Ας κάνουμε το σήμερα καλύτερο του χτες!!!
    Καλό βράδυ να έχεις και να ονειρευτείς γλυκά τους παραδείσους που θέλεις να φτιάξεις για να περιδιαβαίνει η καρδιά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος,κάποια,κάτι,δεν ξέρω τι άλλο...σου έχει
    αφαιρέσει το χαμόγελο,ή ισως λείπει απο γύρω σου.
    Τι σημασία όμως μπορεί να έχει ο λόγος ή η αιτία για εμένα;
    Όσο σε σένα ,απο εσένα ,για σένα,που εσυ μόνο μέσα σου ξέρεις.

    Όμως,επιθυμία μου εδω και μέρες είναι,να πεταχτώ
    κάποια στιγμή να σου αφήσω ένα δικό μου χαμόγελο.
    Απόψε τα κατάφερα.
    Έχει δεν έχει σημασία για εσένα.
    Ξέρω όμως,πόσο έχει για εμένα.

    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου protoplastos,
    Πρώτα απ' όλα σε καλωσορίζω με χαρά στο "μπλογκόσπιτο" μου και εκτιμώ ιδιαιτέρως το γεγονός ότι με επισκέπτηκες παρόλο τις υποχρεώσεις,που απαιτεί η "βαρκάδα" σου.
    Απολαμβάνω με ευτυχία το χαμόγελο που μου άφησες και σημαίνει πολλά για μένα.Κάθε χαμόγελο που μου χαρίζεται θεωρείται σημαντικό γιατί,πέρα από το βλέμμα ενός ανθρώπου,πιστεύω ότι και ένα χαμόγελο φανερώνει ή κρύβει πολλά πράγματα από πίσω του.Δεν είναι,άλλωστε,τυχαίο ότι του αποδίδουμε και πολλά επίθετα για να το συνοδέψουν:ζεστό,φιλικό,αστραφτερό,αληθινό, εγκάρδιο,θλιμμένο......Σχεδόν πάντα ένα χαμόγελο δεν είναι μόνο ένα χαμόγελο...έχει και αυτό το βάθος του...τα αφανέρωτα μυστικά του που μπορεί ή όχι να αποκαλυφθούν...από κάποιον...από κάποιους..ακούραστους,υπομονετικούς"εξερευνητές".
    Δεν έχω καθόλου στερηθεί το χαμόγελο από τα δικά μου αγαπημένα πρόσωπα.Ίσα ίσα που με έμαθαν από παιδί να χαρίζω μόνο αληθινά,ζεστά χαμόγελα στους γύρω μου.Δυστυχώς,όμως,οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δεν εκτιμούν και δεν ανέχονται τα αληθινά χαμόγελα.Δεν παραλείπουν να βρίσκουν τρόπους να τα "σκοτώνουν",να τα αφαιρούν και να τα "θλίβουν"!!!Οπότε και εγώ,όπως τόσοι άλλοι,παλεύω για αυτό το χαμόγελο!!!Άλλοτε νικώ και άλλοτε ηττούμαι......Προς το παρόν οι δυνάμεις ανακτούνται......
    Συγγνώμη αν σε κούρασα αλλά τα λόγια,όπως συχνά και τα χαμόγελα,είναι μακράς διαρκείας......
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαίνω τυχαία εδώ κι ευώδιασα μουσική που μού αρέσει! Δύναμη και μαγιάτικες ροές να βιώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Π.Κ.,
    Σας καλωσορίζω στο φιλόξενο,έστω και μικρό ,"σπιτικό" μου και χαίρομαι που οι μουσικές επιλογές μου ταξίδεψαν και "ευώδιασαν" κι άλλες ευαίσθητες ψυχές.
    Σας ευχαριστώ για την ευχή σας και με την σειρά μου σας εύχομαι ό,τι καλύτερο να το έχετε.Ο τελευταίος ανοιξιάτικος μήνας να χαρίσει μόνο πολύχρωμες ευτυχισμένες στιγμές στις ζωές μας.Το έχουμε ανάγκη το τελευταίο διάστημα!!!
    Καλό απόγευμα να έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή